Președintele PSD Dâmbovița, rezultat NEGATIV la testul de coronavirus / replică la atacurile PNL pe acest subiect

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat că rezultatul testului pentru coronavirus a ieșit NEGATIV. Ștefan fusese ținta unor atacuri sponsorizate din partea PNL Dâmbovița, legate de faptul că apare în 2 imagini lângă senatorul Vergil Chițac (PNL), confirmat POZITIV cu virusul COVID-19.

Acum, răspunsul președintelui PSD Dâmbovița este și despre aceste atacuri:

Rezultatul testului făcut pentru coronavirus a ieșit, iar medicii m-au anunțat că este #NEGATIV! Mă bucur să anunț că atât eu, cât și ceilalți parlamentari prezenți la învestirea guvernului, nu am fost atinși de acest virus. De asemenea, și testele făcute jurnaliștilor arată același rezultat.

Vreau însă să atrag atenția că mai înainate de politiceni, trebuie SĂ FIM #OAMENI. Este anormal să nu ai nicio remușcare și să te folosești de o posibilă boală a unui om doar pentru câștiguri politice. Într-un atac pe rețelele socializare, liberalii dâmbovițeni au ieșit și au împrăștiat, fără discernământ, ideea că aș putea fi infectat cu COVID-19.

Așadar, îi anunț încă o dată pe distinșii liberali dâmbovițeni că, în urma testelor făcute în mod obligatoriu la Parlamentul României, rezultatul arată clar că nu am fost infectat cu COVID-19. De asemenea, am toată speranța că nici dumnealor, familiile și apropiații lor nu vor avea de suferit din cauza coronavirusului. Același lucru îl doresc și dâmbovițenilor, părinților fraților și surorilor noastre, tuturor românilor plecați peste granițe!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.