Primar și deputat: Front comun pentru Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa!

constantin ana - corneliu stefan

Eforturi unite pentru obținerea finanțării necesare reabilitării Colegiului Național „Nicolae Titulescu” din orașul Pucioasa. Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a preluat și continuat demersurile primarului Constantin Ana și s-a adresat ministrului Dezvoltării Regionale și viceprim-ministrului Paul Stănescu prin intermediul unei interpelări parlamentare. Obiectul acesteia: solicitare de sprijin pentru ca instituția în care învață peste 700 de elevi și și desfășoară activitatea 47 de profesori să obțină finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II.

Textul complet al interpelării îl puteți parcurge aici. El face prezentarea situației în care se află colegiul (clădire cu grad seismic ridicat) și contextul care face imposibilă accesarea de bani europeni. În acest caz, finanțarea prin PNDL a unei școli de top din județ reprezintă ieșirea din impas.

Constantin Ana: 

Colegiul Național Nicolae Titulescu din Pucioasa trebuie sprijinit!!! Din prima zi a mandatului meu aceasta instituție de invatamant a fost o prioritate!

Am spus-o și o repet (in ciuda unor critici pe care le-am lansat, cu patima unuia ce iubește aceasta școala, in vara anului trecut), baza materială a acestei instituții, infrastructura pusă la dispoziția elevilor și cadrelor didactice, este net inferioară prestației si performantelor acestora din urma!!!

După o tentativă eșuată de a depune un proiect de consolidare și reabilitare termică pe POR (conform expertizei făcute la momentul respectiv clădirea se încadrează in clasa de risc seismic II), am încercat sa obținem finanțare pentru această investiție prin PNDL.

Dacă, in prima fază, CNNT nu a fost selectat pentru finanțare, astăzi am speranța că a venit timpul ca acest proiect să se realizeze!!!

Mulțumim domnului deputat Corneliu Stefan pentru sprijin!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.