Primarul Constantin Ana (Pucioasa) a fost ales prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România!

17793069_1734397316851579_102812882_n

Constantin Ana (stânga) și Albert Tibor (dreapta)

Primarul orașului – stațiune Pucioasa, Constantin Ana, a fost ales astăzi prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România. Întrunirea a avut loc la Amara și, între punctele aflate pe ordinea de zi, s-a numărat și stabilirea unei noi structuri de conducere.

Noul președinte este Albert Tibor, primarul stațiunii Băile Tușnad, care îl înlocuiește pe primarul de la Amara, după un mandat de 9 ani.

Asociația Națională a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice are un rol extrem de puternic atunci când vine vorba de promovare, legiferare în materie de turism. O contribuție esențială și-a adus, de pildă, pentru Axa 7 – Turism din actualul Program Operațional Regional. Asociația are în structură 38 de unități administrativ-teritoriale.

Constantin Ana: Mă onorează postura de face parte din conducerea Asociației și o consider parte a muncii zilnice prin care încerc să aduc Pucioasa acolo unde merită. Potențial are, proiecte am scris, scriem și vom accesa, oameni dedicați acestui efort sunt. Ca să ne facem auziți, trebuie să existăm, să știe lumea de Pucioasa, de ceea ce putem oferi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.