Primarul Cristian Stan, reacție dură la campania denigratoare: AJUNGE! Târgoviștea nu este afacerea voastră!

Se întâmplă în ultima perioadă o campanie agresivă de denigrare îndreptată către primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Rețeta e casică: o aglomerație de acuzații pe care nimeni nu stă să le verifice, conturi false de facebook și comentatori virtuali care nu există în viața reală. În ultima perioadă (mai ales după alegerile din PSD Dâmbovița), postările denigratoare s-au înmulțit.

Astăzi, Cristian Stan dă o primă replică și, totodată un avertisment „impostorilor fără ocupație” care se ocupă de așa ceva:

AJUNGE!

Pot să înțeleg disperarea unora, care, obligați să devină „celebri”, aleg calea cea mai rușinoasă: pun mâna pe mizerie și încearcă să arunce în alții cu ea. E an electoral și mulți își abandonează orice urmă de rușine. Din păcate!

Asta nu înseamnă că-i voi privi cu lipsă de reacție. Am muncit enorm în acești ani pentru ca toate lucrurile bune să fie maculate de câțiva impostori fără ocupație, în principal sub anonimatul unor bloguri false!

Frecvența agresivă și natura denigratoare a postărilor publice, însoțite de fotografii și elemente care conduc la concluzia că persoane fără drept desfășoară acțiuni de supraveghere sau urmărire care m-ar viza și care au ca scop intimidarea, coroborate cu interesul (folosul) electoral evident și declarat public al unora dintre aceste persoane, constituie conținutul constitutiv al CEL PUȚIN 2 infracțiuni: șantajul și hărțuirea!

Totodată, Codul Civil protejează în mod expres viața privată și dreptul la demnitate și la propria imagine, drepturi care îmi sunt profund încălcate prin aceste postări.

Pe această cale, precizez că voi face toate demersurile legale, astfel încât toți acești „bârfitori” de ocazie să fie trași la răspundere, atât penal, cât și civil!

P.S: ce se întâmplă când bagi mâna în mizerie ca să arunci în alții și nu nimerești? Te ștergi pe tine, nu?

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.