PROGRES: PNL Dâmbovița – sediu comunal într-un container!

watermarked-pnl branistea

PNL Dâmbovița trece printr-o experiență absolut unică de când Dumitru Miculescu a venit președinte (via UNPR). Totul înflorește în partid: au fost aduși oameni de calitate ireproșabilă, nimeni nu se ceartă pe funcții, toți au înțeles deșertarea progresiștilor ca pe un semn binecuvântat care să facă din PNL ce-a fost și mai mult decât atât.

Plus un ingredient esențial: potența financiară a lui Dumitru Miculescu, necesară oricărui partid cu pretenții. Dacă, la Târgoviște, încă nu e foarte vizibilă, în teritoriu se văd semnele clare ale bunăstării. La Braniștea, de exemplu, comună mică, Maaaaarele PNL s-a mutat într-un…container. Sediu nou-nouț, cochet, adaptat noilor provocări rurale, transportabil în orice moment în orice colț al comunei, oferind, astfel, gospodarilor de lângă Titu, impresia ubicuității partidului.

Eh, la mutarea asta de geniu nimeni nu se aștepta. Și, la cum accelerează progresul în PNL Dâmbovița, nimeni n-ar fi surprins dacă lucrurile ar avansa și mai mult pe zona de infrastructură. Ce lovitură ar fi dacă am vedea sedii PNL într-un portbagaj, o noptieră, o ladă de bere sau, de ce nu, o carcasă de porc?! Frumos, elegant, cât de cât…

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.