PSD Dâmbovița: 4 motive care au provocat conflictul cu președintele CJD, Alexandru Oprea!

watermarked-adrian tutuianu - alexandru oprea

După concluziile Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița de aseară pe subiectul „Alexandru Oprea”, președintele organizației, senatorul Adrian Țuțuianu, a vorbit astăzi și despre motivele care au provocat această situație, greșelile pe care le-a făcut președintele CJD, Alexandru Oprea și ce anume i-a supărat pe primari și pe membrii de partid încât au fost atât de aproape să-l excludă:

Pentru că suntem acum la finalul discuției și am stabilit un tip de sancțiune, am să vă spun câteva chestiuni de principiu.

A deranjat și a nemulțumit pe mai mulți primari modul în care au fost repartizate sumele din TVA și impozitul pe venit și sigur că dl Oprea este principalul responsabil, chiar dacă votul a fost dat în plenul Consiliului Județean.

A deranjat pe mai mulți primari modul în care a discutat și a relaționat pe tema repartițiilor bugetare și, în general, pe teme care sunt de interes comun, Consiliul Județean – consilii locale.

A deranjat pe toată lumea faptul că discuțiile interne au ajuns în presa locală și apoi în presa națională creând un deficit de imagine unei organizații politice care era extrem de bine văzută la nivel național; eram printre răsfățați partidului, ca să spun așa.

A deranjat extraordinar de mult atitudinea pe care dl Oprea a afișat-o inițial față de mine și față de colegii din organizație. Probabil că cele 2 zile de răgaz au fost utile pentru toată lumea. În discuția de aseară, dl Oprea a cerut scuze tuturor pentru această situație și și-a reafirmat intenția de a contribui, împreună cu noi, la punerea în aplicare a programului pe care l-am prezentat dâmbovițenilor în campania de la localele de anul trecut și a programului de guvernare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.