SEMNAL >> Miculescu (PNL) afirmă public că are putere asupra ITM, ANAF și Poliției Dâmbovița!

miculescu 2

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, trage un semnal de alarmă cu privire la acțiunile copreședintelui PNL Dâmbovița, Dumitru Miculescu. După ce a vorbit de chefurile pe care le fac liberalii cu marfă de la firmele lui Miculescu, Adrian Țuțuianu spune că șeful PNL merge în teritoriu și amenință diverse persoane cărora le pune în vedere faptul că are control asupra a 3 instituții: Poliția Dâmbovița, ANAF și ITM:

Dl Miculescu și-a permis să amenințe mai mulți oameni de afaceri și lideri politici locali sau lideri ai comunității romilor cu privire la puterea imensă pe care pretinde că o are, afirmând public că deține pârghii de putere și controlează activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă, a ANAF și a Poliției Dâmbovița și că va avea grijă ca toți cei care nu susțin Partidul Național Liberal să aibă probleme în perioada următoare. Cer acestor instituții să-și exprime clar un punct de vedere și să ia atitudine față de toate încălcările legii!

Președintele PSD Dâmbovița mai atrage atenția asupra implicării în camania electorală a unor personaje din lumea interlopă:

La PNL se vorbește de „oameni de sacrificiu”. Ei sunt cei care își asumă comportamente de tip mafiot, interlop; sunt coordonați, iar instituțiile statului nu trebuie să stea deoparte. Și-au făcut apariția în foarte multe comunități, în special în comunitățile de romi din județ.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Domnule Tutuianu, un om care a facut avere ca giambas si care a inceput cu activitatea lui din partidul comunist si avand legaturile care le-a avut cu unele servicii ce poti sa te astepti de la el? Era normal sa aplice o astfel de tactica a intimidarilor si a cumararilor flamanzilor! are de unde sa faca un „atac al micilor si salamului”, nu? Iar din punct de vedere moral se poate vorbi mult, mai ales ca si-a distrus familia pentru distractia lui, fiul la parasit si a plecat din tara nemaivrand sa aibe nici o legatura cu el, fica are 3 copii cu numai ea stie cine, iar sotia si-a abandonat-o pentru o amanta care este mai tanara ca si copii lui. Amanta la care ia construit o vila de peste un milion de euro si ia cumparat un mercedes de 120 de mii de euro, care de altfel se pare ca-i conduce si o parte din afaceri! Asta-i omul de care avem nevoie? Principiile liberale sunt clare in privinta moralitatii dar acest om nu are nici o legatura cu principiile liberale doar vrea putere!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.