Senator de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu îl atacă pe Volintiru și prevede un scor rușinos la europarlamentare

watermarked-SRS

Senatorul ales pe Colegiul Târgoviște – Moreni (USL atunci, independent acum), Sorin Roșca Stănescu nu obosește să dea cu vorbe în capul lui Mihail Volintiru, președinte interimar PNL Dâmbovița. Conflictul dintre cei doi nu este nou: ține de istoria colorată a parlamentarelor din 2012 episodul în care Volintiru i-a interzis șefului de campanie al lui SRS accesul în sediu. De atunci, tot „prieteni”.

Zilele trecute, în emisiunea Andei Ștefan de la Columna TV, Roșca Stănescu a mai adus câteva accente relației cu Volintiru, ghicindu-i un scor rușinos la europarlamentare:

Până de curând, dl Volintiru a stat sub umbrela dlui Chițoiu. Domnia sa este adus direct de dl Chițoiu, și în partid, și în diverse funcții. A fost protejat de dl Chițoiu, nu numai împins. Și lucrurile astea s-au întâmplat nu numai în acest județ, ci și în altele. Dl Chițoiu, acum, e relativ tras pe linie moartă, nu mai e nici președinte interimar la Sectorul I București. Probabil, mai devreme sau mai târziu, în măsura în care conducerea centrală PNL a înțeles ce deficit îi aducea această zonă, Chițoiu cu armata lui de aa-ziși activiști liberali, probabil că sună și ceasul dlui Volintiru.

Sigur, nu e momentul să înceapă acum decapitări în filiale, ele vor avea loc cu certitudine, cum se întâmplă de fiecare dată, după un scrutin electoral. Atunci, în funcție de rezultate, se va vedea cine a fost și cine n-a fost eficient. Pentru că, altfel, am văzut că, din rapoarte, PNL Dâmbovița stătea cel mai bine în România, dacă ne uitam la rapoarte. Să vedem alegerile, să vedem rezultatele și tare mi-e teamă că va fi pe ultimul loc, după Covasna și Harghita.

P.S: E corect să spunem că previziunile lui Sorin Roșca Stănescu nu sunt întotdeauna cele mai fidele. Senatorul i-a mai numărat odată zilele lui Volintiru la șefia PNL Dâmbovița, prin ianuarie 2013. A trecut ceva vreme….

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.