Și deputatul Radu Popa condamnă modul în care se lucrează în Târgoviște: Orașul arată ca după război!

radu popa 6

Se grupează vocile care critică în termeni duri modul de implementare a Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU – zonele A și B) în municipiul Târgoviște. După neregulile semnalate de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, administratorul public al municipiului, Gabriel Cioacă, a oferit partea lui de răspuns.

Intervine acum și deputatul de Târgoviște, Radu Popa, care condamnă lipsa unui „cap limpede” în coordonarea lucrărilor de infrastructură, deficiență care a permis haosul de pe străzile și din parcările orașului. Parlamentarul îi „rașchetează” cu vorbele pe Gabriel Cioacă și pe fostul primar, Gabriel Boriga, reproșându-le iresponsabilitatea cu care tratează necazul:

Indiferent ce ar spune domnul Cioacă, indiferent ce aș spune eu, indiferent ce ar spune domnul Țuțuianu, indiferent ce ar spune oricine, realitatea le dă peste gură celor de la Primărie: străzile sunt sparte, orașul arată ca după război, nimeni nu are nicio soluție, nicio proiecție în timp – săptămâna asta se închide strada asta, se deschide strada cealaltă. Nimeni n-a făcut o planificare. (…) Vă dați seama când o să-nceapă ploile alea de 3 zile și noroaiele, și copiii mici se duc la școală dimineața, și oamenii n-au unde să parcheze, și vor intra în noroaie.

Domnul Boriga și domnu Cioacă cred că e o distracție și că e un meci de baschet Primăria. Nu e un meci de baschet, este un meci cu viețile oamenilor, care nu merită să pățească bătaia asta de joc, până la urmă. Repet, indiferent ce spunem noi, eu pot să am o părere, el poate să aibă altă părere, realitatea este cea de pe teren. Străzile sunt sparte, nimeni nu știe când se vor închide, nimeni nu știe care străzi vor fi deschise și când se vor închide cele care sunt sparte.

Cred că city-managerul este primul responsabil de faptul că acest proiect tinde să eșueze sau să se prelungească pe o perioadă de timp mult mai lungă decât era inițial. Într-o lună de zile vine zăpada. Crede cineva că drumurile astea se vor închide într-o lună de zile?

Declarațiile lui Radu Popa au fost făcute în cadrul emisiunii Față în față de la Columna TV.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.