Șoc și groază la PNL!

horga-volintiru

Poate cineva să explice expresia lui Vasile Horga? E groază aia de pe fața deputatului liberal sau ce? Dacă e să facem o încercare, am spune c-a văzut vreun sondaj încurajator, cu două cifre în dreptul PNL Dâmbovița. De unde și satisfacția evidentă…

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Horga nu a fost cumva la PRM?
    Cum a ajuns un socialist nationalist intr-un partid de dreapta?
    http://www.romaniacurata.ro/liste-candidati-prm-49.htm ‘Vasile Horga este unul dintre cei mai bogati parlamentari ai judetului Dambovita. Numai in conturile declarate are 3.000.000.000 lei si 80.000 de dolari, detine bunuri producatoare de venituri si are activitati extraparlamentare (profesor universitar si consultant in management) care-i aduc mai mult de 5.000 de euro anual. A fost director la Electrica, filiala Targoviste si la Romlux SA. A fost cercetat de politie pentru disparitia unei cantitati apreciabile de materiale destinate construirii unui sediu nou al sucursalei Electrica Targoviste, dar ancheta nu l-a incriminat. Vasile Horga a ajuns ulterior in structura de conducere a SC Romlux SA, devenind presedinte al Consiliului de Administratie al societatii, functie pe care a detinut-o si pe perioada mandatului de deputat. Senatorul PRM este poate singurul investitor care a reusit sa recupereze bani de la FNI-SOV Invest, prin sentinta judecatoreasca, contestata de SC SOV Invest SA-FNI.
    Judetul Dolj’ Din articol. PNL Dambovita chiar e penibil ma rog PSD e si mai penibil. Dar oare ce nu e penibil la noi in judet?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.