Sorin Roșca Stănescu, atac virulent la adresa lui Mihail Volintiru, președinte interimar PNL Dâmbovița

sorin-rosca-stanescu-volintiru-pnl

Senator de Dâmbovița, ales pe Colegiul Târgoviște – Moreni, Sorin Roșca Stănescu intervine din nou în descrierile politice autohtone cu privire la Mihail Volintiru, interimar la șefia PNL Dâmbovița. Că intervine e una; c-o face extrem de dur și fără menajamente e alta. S-a întâmplat în emisiunea Andei Ștefan, la Columna TV, din care decupăm fragmentele plăcute la auz:

Am primit și primesc informații destul de alarmante în legătură cu ceea ce se întâmplă în Dâmbovița. De pildă, ieri (n.a. – joi, 10 aprilie), Volintiru, care este președinte interimar PNL aici, mâna dreaptă a lui Chițoiu, a fost primit ca în familie la manifestarea care a avut loc în prezența lui Paleologu, la PMP (n.a. – Colegiul județean al PMP Dâmbovița). El este într-o veritabilă frăție cu Florin Popescu. Și-a luat consilier, de fapt nu consilier, purtător de cuvânt chiar, un fin al lui Florin Popescu (n.a. – Gabriel Cioacă), care este și mâna dreaptă a lui Boriga, vărat și el, Boriga, neoficial, dar real, în barca PMP. Deci, sunt lucruri ciudate care se întâmplă.

Această luptă din interior pe care o anunță, pe diverse canale, Chițoiu, prin intermediul oamenilor lui, printre care se află și Volintiru, o luptă din interior împotriva propriului partid, cred că anunță, mai devreme sau mai târziu, dar cred că mai devreme, o noapte a cuțitelor lungi în PNL. În acest moment, Chițoiu s-a poziționat ca un dușman al lui Crin Antonescu; Volintiru este unul din instrumentele eficiente, până una-alta, ale lui Chițoiu.

Liberali cu vechime și cu o bună reputație în Dâmbovița au fost dați la o parte de dl Volintiru și au fost aduși oameni din PDL, care, de fapt, în acest moment, sunt ai Partidului Mișcarea Populară. Deci, noi ne-am adus un adversar în casă.

Vom vedea rezultatele la europarlamentare. Din nou, fac o profeție: din păcate, în Dâmbovița vor fi foarte slabe aceste rezultate. Mi-e greu să estimez, dar vor fi foarte slabe dacă le vom compara cu rezultatele din celelalte organizații județene.

De la bun început, pe mine m-a deranjat faptul că Volintiru, care de-abia fusese numit aici, – atunci n-avea nimeni „verde” la tot felul de alianțe, eram în USL și trebuia să fim loiali față de partenerul nostru, față de Partidul Social Democrat, – în loc să construiască, să reconstruiască, să dinamizeze Organizația Dâmbovița, a decimat-o. A eliminat, în mod ostentativ, oameni serioși, oameni cu vechime, liberali adevărați, și a adus tot felul de indivizi ciudați din PDL. (…) Cum puteam eu, corect fiind față de ideea de USL și față de interesul liberalilor, cum sunt și acuma, să găsesc vreo formă de colaborare cu acest individ. Mi-am făcut campania fără el, totuși, sprijinit de liberalii adevărați, care sunt destul de mulți în Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.