Viceprimarul Cristian Stan – idei de proiecte europene pentru 2014 – 2020

cristian stan

În perspectiva demarării perioadei de finanțare europeană 2014 – 2020, administrația municipală de la Târgoviște caută spre viitor cu idei de proiecte noi. Am scris, deja, despre intenția anunțată de viceprimarul Cristian Stan în privința Cinematografului Independența.

Același Stan pomenește și alte posibile obiective care s-ar putea regăsi în axele de finanțare pe diferite programe europene: un proiect integrat pe zona de infrastructură a cartierelor Priseaca, Romlux, Sârbi, un proiect cu destinație turistică pentru spațiul Casa Sindicatelor – Parcul Mitropoliei – Piața Tricolorului – Centrul Vechi – Curtea Domnească și cel puțin 10 proiecte pe zona de infrastructură educațională:

Urmează să propunem câteva proiecte de mare importanță pentru municipiul Târgoviște. Aș discuta niște zone de acțiune urbană pe ceea ce înseamnă Priseaca, Romlux, Cartier Sârbi, unde aș dori să avem niște proiecte integrate, astfel încât să reușim să rezolvăm, în mare parte, problemele pe care le avem în aceste zone.

De asemenea, cred că foarte important pentru municipiul Târgoviște, ar fi un proiect pentru dezvoltarea turistică, proiect care să cuprindă toată această zonă de la Casa Sindicatelor, Parcul Mitropoliei, Piața Tricolorului, urmând să încercăm să unim și zona Centrului Vechi cu zona parcului, Curtea Domnească, eventual, printr-un pasaj subteran, astfel încât să asigurăm o zonă de atracție turistică importantă și compactă în municipiul Târgoviște.

De asemenea, dorim să implementăm cel puțin 10 proiecte pe ceea ce înseamnă reabilitare școli și grădinițe.

Cristian Stan a declarat că va propune crearea, la nivelul Primăriei Târgoviște, a unui Consiliu tehnico-economic, care să coordoneze unitar, mai eficient, proiectele europene derulate de municipalitate, astfel încât să nu mai apară sincopele cu care s-au întâlnit în implementare de până acum.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.