‼ Virgil Guran, obligat să candideze pentru CJ Dâmbovița sau Primăria Târgoviște! PNL trebuie să-și schimbe un candidat

PNL Dâmbovița va trebui să-și schimbe unul dintre candidații pentru Primăria municipiului Târgoviște sau președinția Consiliului Județean Dâmbovița, după decizia Biroului Politic Național de acum 2 zile. O decizie care, pur și simplu, răstoarnă toate planurile liderilor de aici, începând cu principalul vizat, președintele organizației, Virgil Guran.

Astfel, potrivit documentului pe care îl puteți citi mai jos, liderii județeni ai PNL vor candida, obligatoriu, la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ. PNL Dâmbovița își stabilise, deja, candidații pentru aceste funcții: Dan Tică – Primăria Târgoviște, respectiv Ion Sorin – Consiliul Județean Dâmbovița. Hazul situației face ca acesta din urmă să fi fost prezentat oficial în conferință de presă tocmai cu o zi înaintea deciziei naționale (foto sus).

Rămâne ca Virgil Guran să hotărască rapid unde va intra în luptă: la Târgoviște, contra primarului Cristian Stan ori la județ, contra omologului politic de la PSD, președintele Corneliu Ștefan.

Decizia este una dintre cele mai puternice pe care Partidul Național Liberal le-a luat și rămân, încă, semne de întrebare dacă ea va fi respectată în totalitate. Argumentul care stă la baza ei este valid: liderii de filiale județene să fie implicați 100%, având în vedere că vor plăti cu eventualele candidaturi la parlamentare dacă obțin un rezultat sub scorul partidului.

Pe lângă faptul că tulbură apele în PNL, decizia nu e tocmai o bucurie nici pentru adversari. Obligat să candideze și să scoată un scor decent, Guran va intra, probabil, all-in în campania electorală, fără să se menajeze câtuși de puțin.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. mă întreb cu ce au greșit târgoviștenii să ajungă să voteze un condamnat pentru fals şi evaziune fiscală, scăpat de pușcărie (4 ani) prin amnistia penală după tergiversări la nesfîrșit (7 ani).
    gruparea privată penelistă poate face ce vrea cu inculpatul, dar nu ne luați de idioți.
    și apoi, decît idiot, mai sănătos idiotes! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.