Adrian Țuțuianu, atac dur la Rovana Plumb pe împărțirea banilor județeni: S-au reținut 20 de milioane lei ca să facă doamna repartiții!

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, critică dur acțiunile noii conduceri politice a județului, în frunte cu ministrul Rovana Plumb. Pornind de la o analiză pe împărțirea bugetului județean, senatorul afirmă că Rovana Plumb a decis nerepartizarea unei sume de 20 de milioane lei, pe care să o poată folosi discreționar către primari fideli sau pe care să-i convingă să devină fideli:

Am observat că o sumă de 20 de milioane de lei nu a fost repartizată unităților administrativ-teritoriale, rămânând la dispoziția Consiliului Județean. Este o situație pe care n-am întâlnit-o niciodată. Au mai existat rezerva la Consiliul Județean, dar pentru situații de calamități, pentru situații deosebite, niciodată mai mari de 3-5 milioane lei.

De ce s-a reținut suma de 20 de milioane? Ca să facă doamna Rovana „Pauker” Plumb repartiții de bani către primarii care-i sunt mai apropiați sau care pot fi aduși în apropierea camarilei printr-o repartiție de fonduri suplimentare. De altfel, și-a permis, deși nu are nicio caltate oficială, ca, în urmă cu o săptămână, să cheme mai mulți primari la sediul Consiliului Județean și să le spună că cei 20 de miloane de lei stau în pixul domniei-sale.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.