Adrian Țuțuianu, despre relația cu parlamentarii PSD Dâmbovița: Politica funcționează pe obiective, nu pe iubire!

tutuianu - parlamentari

Prezent în emisiunea „Față în față” de la Columna TV, președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a răspuns întrebărilor legate de relația cu parlamentarii social-democrați din județ. Asumându-și autoritarismul imprimat în partid, în consiliu, președintele îi anunță pe contestatarii filosofiei sale de conducere că tipul ăsta de leadership a produs cele mai bune rezultate politice din 2012 și până astăzi, indiferent de cum s-au numit momentele electorale. La fel de direct, Țuțuianu confirmă tensiunile față de anumiți parlamentari, pe care le traduce prin eforturile și contribuția fiecăruia la proiectele județului:

Am relații mai bune sau mai puțin bune. În politică nu trebuie să ne iubim. Politica nu funcționează, cum spune colegul meu, Zisu, pe iubire. Politica funcționează pe obiective. Unii dintre ei poate agreează stilul meu, alții nu. (…) Dar am 2 lucruri fundamentale: toate le fac în ideea de a împinge lucrurile înainte și niciodată n-am dușmănit și n-am să dușmănesc pe nimeni. M-am certat, am dat replici, uneori foarte acide, dar eu n-am dușmănit nici pe adversarii politici, nici pe colegi. Cel mult, pe adversar l-am considerat adversar, și nu dușman. Pe coleg îl consider coleg; pe unii cu bună credință, iar pe alții, nu pot să nu spun, i-am constatat, pe măsură ce i-am cunoscut, lipsiți de caracter.

E reală starea de tensiune între mine și anumiți parlamentari. E reală, pentru că avem parlamentari cu mai multă bună credință, care s-au implicat și se implică în rezolvarea unor probleme, și avem parlamentari care n-au făcut niciodată nimic pentru acest județ, colegi de-ai mei.

Nu pot primi lecții de la un individ (n.a. – deputatul Radu Popa), maidanez politic, care nu și-a găsit locul nici la organizația de la Giurgiu, nici la organizația de la Dâmbovița, nici la organizația din București, care a umblat prin 3 județe și încearcă să păcălească lumea. Și mai vorbește la un mod cum nu mi s-a întâmplat în politică. M-am certat cu Florin Popescu, ne-am spus multe lucruri, uneori grele, dar niciodată n-am coborât, vreunul dintre noi, atât de mult nivelul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.