Radu Popa (PSD), despre liberalii din județ: „Prin ei înșiși”, or să ajungă la un scor cu o cifră. Sunt localități unde PNL nu face 5%

Deputatul PSD Dâmbovița, Radu Popa, i-a transmis, astăzi, președintelui PNL Dâmbovița, Virgil Guran, mai multe mesaje și avertismente legate de prestația liberalilor în județ. Mai cu seriozitate, mai mai cu ironie, parlamentarul crede că decizia comasării alegerilor și, la pachet, a listei comune de europarlamentari nu-i ajută prea tare pe social-democrați, în județ, având în vedere scorul dezastruos al liberalilor:

După cum vedeți, noi am pus un slogan, „Împreună reușim”. „Împreună” și cu PNL ar fi trebuit să reușim. Din păcate, spun asta chiar cu regret, colegii de la PNL sunt sublimi, dar lipsesc cu desăvârșire, ca să citez un clasic.

Eu sunt îngrijorat că, din studiile pe care noi le facem, sunt câteva localități în care PNL nu face 5%. Ori asta, în contextul listelor comune, nu ne ajută nici pe noi, pentru că, automat, locul ăla va fi umplut de ceilalți, de la AUR, SOS – Șoșoacă, USR și așa mai departe. Noi am fi vrut să facem o echipă puternică împreună cu PNL, dar dacă dl președinte al PNL Dâmbovița nu-și dorește foarte tare asta, probabil că va primi, pe 9 iunie, rodul muncii sale. „Prin ei înșiși”, or să ajungă la un scor cu o cifră. Asta e, ce să facem?! Dragoste cu sila nu se poate.

Popa mai spune că Virgil Guran se află în situația de risc descrisă de hotărârea Biroului Politic Național al PNL (vezi aici), articolul 3, care presupune dizolvarea conducerilor județene aflate pe ultimele 10 locuri la alegeri:

Eu în locul dlui Guran m-aș îngrijora nu de „pedeapsa” pe care i-a dat-o coaliția (trimitere la această declarație), ci de perioada de după 9 iunie, când va trebui să se ducă la PNL central cu rezultatul alegerilor locale și vă aduc aminte că PNL a asumat o hotărâre în forul central că ultimele 10 organizații ca număr de voturi vor fi desființate. Eu cred că dl Guran e în alea 10.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Este evident ca Radu Popa foloseste aceste mesaje si avertismente ca o forma de a ironiza decizia PNL de a comasa alegerile si de a isi uni lista de europarlamentari cu cea a PSD. Desi Transmite sloganul „Impreuna reusim”, este evident ca relatia dintre PSD si PNL din Dambovita este departe de a fi una armonioasa, cu toate ca atat Popa cat si ceilalti social-democrati isi doreau o echipa puternica alaturi de liberali.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.