Adrian Țuțuianu, replică la Orban: Mesaj indecent și dezechilibrat, în aceeași cheie cu „paraditul la cetățeni”

watermarked-adrian tutuianu - ludovic orban

Președinte PSD Dâmbovița și vicepreședinte PSD la nivel național, Adrian Țuțuianu critică dur mesajul prin care șeful PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor din județe să facă opoziție „cu parul” (vezi aici). Țuțuianu consideră de netolerat abordarea lui Orban și spune că mesajul său este în stilul „paraditului la cetățeni” al procurorului Mircea Negulescu – Portocală:

Trebuie să-mi aleg foarte atent cuvintele când mă refer la derapajele îngrozitoare ale PNL/Ludovic Orban. Am încercat mereu să înțeleg mesajele politice, să le găsesc explicații, dar ce face dl Orban este de netolerat într-o societate normală.

„Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate”. Da, este declarația nealterată a șefului PNL, partid care pretinde valori morale și ține lecții de conduită. Avem astăzi un șef PNL care a înțeles să devină celebru printr-un mesaj #indecent și #dezechilibrat. Este, dacă vreți, în aceeași cheie cu „paraditul la cetățeni”, bucuria procurorului Negulescu, zis „Portocală”.

P.S: Pentru noi, la Dâmbovița, stilul acesta nu e neapărat o noutate, din păcate. În urmă cu 2 ani, același personaj își exprima dezamăgirea că nu poate să-l schimbe pe primarul nostru de la Doicești decât „dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătușele”. În anul 2018, nivelul în care a ajuns PNL este de necomentat!

Adrian Țuțuianu l-a taxat dur pe Orban și acum 2 ani, când a făcut comentariul despre primarul de la Doicești.

Și deputații PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și Oana Vlăducă, au reacționat la derapajul de ieri al președintelui PNL – vezi aici!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. nu ține, tată! dacă și o figură de stil provoacă „furtuna” asta, ieșirile astea de bocitoare țin de malign, deși înclin spre politikia de genunchiul broaștei a socialiștilor mioritici pentru adulatori
    numai cine stă de telenovele nu a auzit de Șică epatantul
    și apoi, la ce să mai ajute un par la un car cu oale sparte? 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.