Deputați PSD Dâmbovița, primele reacții la derapajul lui Ludovic Orban: „Deplorabil”. „Mai mult nu poate acest domn”. „Mi-e jenă”.

Derapajul de ieri al președintelui PNL, Ludovic Orban, care le-a transmis liderilor din teritoriu că vrea să-i vadă cum dau cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate provoacă replici dure din partea Partidului Social Democrat.

Primul care a reacționat a fost deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, subliniind neputința liberalului și amintind de episodul în care invoca moartea sau pușcăria pentru primarul de la Doicești:

corneliu stefan - ludovic orban

Și colega lui Corneliu Ștefan din Camera Deputaților, Oana Vlăducă, a reacționat acid la Orban, spunând că tipul acesta de comunicare publică aruncă în derizoriu orice altă paradă a valorilor liberale:

E deplorabil modul în care PNL își alege să lupte. E deplorabil să ai un președinte care te asmute să „pui mâna pe par”. Din păcate, sunt abordări care fac de râs toată propaganda bunului simț pe care o vinde PNL. Nu am cuvinte. Mi-e pur și simplu jenă de astfel de mesaje.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.