Călin Popescu – Tăriceanu: 87% din votanții mei îl votează pe Victor Ponta. În privința altora, procentele sunt mult mai mici!

tariceanu- tutuianu - plumb

Aflat ieri într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița, președintele Senatului și al Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu – Tăriceanu, a abordat și subiecte politice în cadrul unei conferințe de presă la care au mai participat ministrul Muncii – Rovana Plumb, președintele CJD – Adrian Țuțuianu, fostul ministru de Interne – Radu Stroe, secretarul de stat din Ministerul Mediului – Anne Jugănaru și președintele PLR Dâmbovița – Mircea Nistor.

Întrebat în ce măsură se vor transfera procentele candidaților care s-au oprit în turul I și, ulterior, s-au încolonat în spatele lui Victor Ponta, Tăriceanu a indicat un procent covârșitor dintre alegătorii săi care se vor îndrepta către candidatul PSD. Nu aceeași situație se întâmplă, însă, la ceilalți candidați:

Eu vă pot spune că sunt, deja, sondaje făcute și 87% din votanții mei îl votează pe Victor Ponta în turul 2. În privința altora, dar nu vreau s-o spun ca o critică, procentele sunt mult mai mici, 30%, 50%. Procentul de transfer de la votanții mei către Victor Ponta este, de departe, cel mai mare. N-am anticipat nici eu atât.

Acum, nu știm ce fel de sondaje sunt alea care indică atât de prețios procentul votanților unui candidat din primul tur care se duc la un candidat din turul 2, dar… Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.