Conflict deschis în PNL Dâmbovița! Caravețeanu, despre Cezar Preda: Am fost atenționat de către colegi din Buzău!

cezar preda - marius caraveteanu

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, a recunoscut deschis ruptura din organizație față de parlamentarii partidului, senatorul Iancu Caracota și deputatul Cezar Preda.

Asupra acestuia din urmă, Caravețeanu insistă și spune că a fost pus în temă de oameni din județul Buzău, acolo unde Preda a activat mult timp, cu privire la o schimbare de comportament în funcție de evoluția politicii județene. Președintele PNL Dâmbovița ascute schimbul de replici prin presă și îi transmite deputatului că a avut suficientă răbdare:

Recunosc că am fost atenționat de către colegii mei fermieri și politicieni din județul Buzău în privința unei eventuale schimbări de atitudine din partea dlui Cezar Preda. Mă simt obligat să recunosc că am avut de înfruntat prieteni în județul Dâmbovița, luându-i apărarea dlui deputat și am putea spune că avem de-a face cu un comportament dual: înainte și după 11 decembrie. Îmi doresc ca el să revină la comportamentul de dinainte de 11 decembrie.

Este un parlamentar activ – interpelări, luări de cuvânt, conferințe de presă organizate ad-hoc, dar l-aș ruga să nu uite că există și un cod de etică, nu numai o activitate de parlamentar, nu numai un statut sau un regulament. Acest atac la adresa colegilor va trebui să înceteze. Am avut suficientă răbdare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.