Continuă discuțiile despre o alianță PSD – PPDD. Apelul președintelui PSD Târgoviște către liderii și aleșii locali PPDD

cristian stan clm

Scriam mai devreme despre drumul deschis de la București, prin liderii Victor Ponta și Liviu Dragnea, pentru alianțe PSD – PPDD în teritoriu, ca răspuns la coaliția PNL – PDL și la încercările acesteia de a răsturna majoritățile din consiliile locale și județene. Am exemplificat cu situația din CJ Dâmbovița, acolo unde votul celor 3 consilieri PPDD e decisiv în ecuația majorității.

Pe subiect intervine și președintele PSD Târgoviște, consilier municipal Cristian Stan, cu un apel la responsabilitate către reprezentanții partidului lui Dan Diaconescu în oglinda alternativei pe care ar avea-o la dispoziție: o alianță PDL – PNL „ghidonată de Traian Băsescu”.

Cristian Stan:

Am certitudinea că liderii din teritoriu și aleșii locali PPDD au capacitatea de a înțelege responsabilitatea uriașă care apasă pe umerii lor și vor sprijini demersul administrativ onest, orientat către interesul public, și nu lupta oarbă pentru putere și funcții, care, fără îndoială, va fi declanșată la nivelul forurilor administrative județene și locale de către preconizata alianță PDL – PNL, ghidonată de Traian Băsescu.

În Consiliul Local Municipal Târgoviște, scaunele sunt așezate după cum urmează:

  • PSD (6) + PC (1) = 7
  • PDL (7) + PNL (3) = 10
  • PPDD = 3
  • Tudorică Răducanu, exclus din PDL, dar nu și din CLM = 1

Așadar, și aici, atitudinea consilierilor PPDD poate cântări în coagularea unei majorități. Cu precizarea că, spre deosebire de Consiliul Județean Dâmbovița, acolo unde votul grupurilor politice a fost și rămâne unul constant previzibil, la municipiu situația se poate schimba de la o zi la alta sau, mai abitir, chiar în cadrul aceleiași ședințe. E o lipsă totală de predictibilitate acolo, ceea ce a și impus, de multe ori, o majoritate de larg confort, PSD – PDL – PPDD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Poate pe dumneavoastra v-a ghidonat Basescu prin intermediul lui Ponta dar nu v-ati dat seama domnule Stan. Si domnul Basescu incearca sa impiedice o alianta de dreapta prin blugiii aia de 6% ( nici cat o silva bruneta – 7%) . Iar dumneavoastra ii tineti insonul cu tradiceanu si ai lui.Scaunul liber e al domnului Bozieru pe care nu-l lasati sa aplice legea in Consiliul Local. si va bazati pentru majoritate si pe nea Raducanu dat afara din PDL. Va cam plac tradatorii domnule Stan !!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.