DATE OFICIALE: Târgoviște, locul 1 în România la fonduri europene atrase / număr locuitori, peste orașe precum Sibiu, Oradea, Craiova, Timișoara sau Cluj

Municipiul Târgoviște reușește o performanță remarcabilă și ia fața unor orașe precum Sibiu, Oradea, Iași, Craiova sau Timișoara într-un clasament național al absorbției de fonduri europene. Sunt date oficiale venite dinspre Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care plasează capitala județului Dâmbovița pe PRIMUL LOC într-un clasament al fondurilor europene (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori.

Primarul Cristian Stan:

Este un subiect important, asupra căruia am insistat și vreau să insist, pentru că face parte din rețeta transformării orașului nostru în ultimii 10 ani.

Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei (!!!), peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța.

Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște CAMPION NAȚIONAL, peste Iași, Cluj și celelalte.

Sunt date oficiale, fără nicio intervenție din partea noastră. Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru. Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.