Cosmin Bozieru, despre membrii UNPR după plecarea lui Miculescu: Nu poți să-i pui într-un sac și să-i duci în altă parte!

cosmin bozieru (2)

Readus în UNPR Dâmbovița după deșertarea lui Miculescu&co. în PNL, Cosmin Bozieru are o provocare importantă în perioada următoare: refacerea organizației și transformarea ei într-un jucător important la alegerile locale din iunie. În condițiile în care tot biroul permanent județean și-a dat demisia și l-a urmat pe Miculescu în PNL, Bozieru spune că primele măsuri, ca președinte UNPR Dâmbovița, vor fi de actualizare a membrilor care au rămas alături de partid, întărirea organizațiilor locale și atragerea de oameni noi.

UNPR avea, în județ, 20.000 de membri. Nu poți să-i pui pe toți într-un sac și să-i duci în altă parte. Sigur că sunt nemulțumiți. Sunt oameni cărora le-a promis că vor fi primari, consilieri și acum se văd în fața faptului împlinit, că nu mai sunt nicăieri.

În perspectiva alegerilor locale, Bozieru crede într-o alianță cu Partidul Social Democrat, dată fiind colaborarea bună pe care a avut-o cu reprezentanții din județ ai PSD.

Onoare muncii!

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.