Excluderea lui Cosmin Bozieru din UNPR nu e definitivă! Fostul viceprimar a plătit cotizație la partid!

bozieru - stan 2

Cosmin Bozieru își duce mai departe lupta față de conducerea UNPR Dâmbovița. În luna decembrie, Biroul Permanent Județean al progresiștilor a aprobat propunerea de excludere din partid a lui Bozieru. Pe baza acestei hotărâri, Prefectura Dâmbovița a emis ordinul de încetare a mandatului de consilier local municipal, Bozieru pierzând și funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște pe care o deținea.

Numai că lucrurile nu par deloc finalizate pe subiectul excluderii din UNPR. În circuitul intern al formațiunii, cel exclus de BPJ mai are la îndemână cel puțin 2 căi de a contesta decizia: mai întâi, la Comisia de Arbitraj a Organizației Județene, iar apoi, dacă primește răspuns negativ, la Comisia Națională de Arbitraj. Dacă și de acolo primește același răspuns, excluderea trebuie să obțină avizul final al Comitetului Executiv Național.

În temeiul acestei proceduri, Cosmin Bozieru a făcut contestație la Comisia de Arbitraj a UNPR Dâmbovița, care i-a răspuns imediat că trebuie să achite mai întâi o cotizație suplimentară de 1.000 lei pentru ca sesizarea să-i fie admisă! Lucru pe care Bozieru l-a făcut, postând dovada (chitanța) pe contul său de facebook.

În sensul celor de mai sus, nu se impune evidența că fostul viceprimar este, în continuare, membru UNPR? Din 2 motive:

  • pocedura de excludere nu este definitivă;
  • doar fiind membru al partidului, omul poate plăti cotizație (fie ea și suplimentară, în speța de care vorbim).

Sunt argumente care au determinat și din partea lui Cosmin Bozieru o cerere către Prefectura Dâmbovița, pentru revocarea Ordinului inițial de încetare a mandatului.

Onoare muncii!

chitanta bozieru

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. vorba aceea ,, daca voi nu ma vreti, eu va vreu`…..,,
    penibil….

    • Politica Broastei says:

      Nu e tocmai așa penibil. Excluderea din partid a însemnat pierderea postului de consilier și viceprimar. Ori dacă excluderea nu e terminată procedural, atunci nu trebuia pierdut postul. Capisci?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.