Cosmin Bozieru (PRO ROMÂNIA) și-a depus candidatura pentru Primăria Târgoviște / tandem cu Adrian Țuțuianu la CJD (declarații)

Fostul viceprimar al municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar din partea PRO ROMÂNIA. Alături de el și de echipa de candidați pentru Consiliul Local Municipal a stat senatorul Adrian Țuțuianu, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Cosmin Bozieru:

Astăzi, îmi depun candidatura pentru o Târgoviște a viitorului. Obiectivul principal este de a dezvolta Târgoviștea ca principal centru economic, social și cultural din Muntenia. O nouă strategie de dezvoltare, care să cuprindă și crearea unei zone metropolitane, un plan urbanistic general, nou, complet digitalizat, un proiect de mobilitate urbană care să cuprindă și reabilitarea Șanțului Cetății, parking-center Târgoviște, crearea unui parc industrial – toate sunt obiective pe care mi le-am fixat împreună cu echipa mea de la PRO ROMÂNIA Târgoviște și sunt sigur că le vom realiza.

Credem că e nevoie de locuri de muncă înaintea locurilor de joacă, e nevoie de o parcare modernă în centrul orașului înaintea luminițelor de la fântâni și este nevoie de o Târgoviște metropolă, cu 200.000 de locuitori înaintea panseluțelor din giratorii.

Am lângă mine o echipă de profesioniști, 80% dintre ei n-au mai făcut politică, dar sunt oameni care au performat în domeniile lor de activitate și, cu atât mai mult, mă bucur că au avut încredere în proiectul nostru.

Adrian Țuțuianu:

Vreau să le aduc aminte târgoviștenilor că toate lucrurile bune care s-au întâmplat de prin 2015 până astăzi în acest municipiu au legătură și cu munca lui Adrian Țuțuianu la Consiliul Județean. Fără aportul meu și fără implicarea mea nu s-ar fi putut vorbi niciodată de dezvoltarea urbanistică de la UM Gară. Eu sunt cel care s-a ocupat să preluăm acel teren, să realizăm un Plan Urbanistic Zonal, să stabilim destinațiile, să întocmim proiecte, studii de fezabilitate și să trecem la execuția lor. Fără implicarea lui Adrian Țuțuianu, municipiul Târgoviște nu ar fi avut, în acești ani, aproape 30 de proiecte derulate prin PNDL. Fără implicarea lui Adrian Țuțuianu n-ar fi existat asocierea pentru asfaltarea drumurilor din Priseaca. Fără implicarea mea nu ar fi, astăzi, în curs lucrările de reabilitare a fostului Cinematograf „Independența”. Și pot continua cu foarte multe exemple. Le cer târgoviștenilor să fie alături de noi. Cosmin Bozieru și echipa lui au întreaga mea susținere.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.