Cum se face alianța PSD-PNL în Dâmbovița? De pe poziții diferite: Îi transmit că noi suntem vioara întâi!

Președintele CJ și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, îi transmite omologului politic de la PNL, senatorul Virgil Guran, că eventualele negocieri la nivel județean vor fi purtate din poziții de forță diferite: PSD, partidul câștigător al alegerilor de anul trecut, respectiv PNL, numărul 2:

Am spus-o de anul trecut și o spun răspicat și astăzi: noi, cei din PSD, avem o singură alianță, cu dâmbovițenii. Dacă cei de la PNL doresc să vină alături de noi… Le place sau nu le place, noi suntem vioara întâi în Dâmbovița. Am câștigat și alegerile locale și alegerile parlamentare. Nu avem nicio restricție de la nivel național, avem mână liberă să facem această alianță pentru posturile care sunt cu determinare politică.

Probabil, prima funcție pusă în discuție la nivelul împărțirii dintre cele 2 partide este cea de prefect, ocupată, astăzi, de Aurelian Popa (PNL). Astăzi și în viitor, pentru că există, se pare, o înțelegere privind separarea politică între președintele CJ și prefect:

Da, este o discuție în coaliția de la nivel național ca, pentru județele unde avem președintele Consiliului Județean, în speță, Dâmbovița, prefectul să rămână de cealaltă culoare, din partea PNL. Este o discuție, nu e bătut în cuie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.