Corneliu Ștefan (PSD): DACĂ am merge pe liste comune la parlamentare, dl Guran să aibă o minimă decență și să nu ceară loc eligibil

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, îi transmite un mesaj important omologului de la PNL, Virgil Guran, ale cărui declarații și acțiuni din ultima perioadă par a avea efect de bumerang (ruperea alianței la nivel județean, respectiv afirmația că PNL este „condamnat” să guverneze alături de PSD, în lipsa altor partide mai bune).

Ștefan spune că, în eventualitatea în care s-ar decide ca și la alegerile parlamentare să se candideze pe listă comună PSD – PNL, social-democrații județeni nu sunt dispuși să muncească pentru Guran. Cu atât mai mult cu cât PSD își propune un mandat în plus față de cele 5 de acum:

La Dâmbovița, PNL ar trebui să aibă o teamă, nu eu. Că dânsul a rupt alianța și nu cred că vrea să-l mai cărăm în cârcă și să-l punem pe listă. O spun astăzi, în luna februarie:dacă am merge pe liste comune și la parlamentare, dacă, eu sper ca dl Guran să aibă o minimă decență și să nu ceară un loc eligibil pe lista comună PSD – PNL. Noi, PSD Dâmbovița, suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare și vom lua cel puțin un mandat în plus față de ce avem astăzi. Pe scorul pe care o să-l obținem la alegerile locale și pe toate evaluările din interiorul organizației, pentru alegerile parlamentare ne-am propus să luăm 6 mandate din 10.

Posibilitatea unor liste comune la parlamentare este, totuși, destul de îndepărtată, fie și din teama justificată a celor două formațiuni de a nu depăși 50% împreună.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.