Curățenie în Parcul Chindia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se întâmplă acțiuni de curățenie și modernizare în cel mai mare parc al municipiului Târgoviște. De la înlocuit ghivece și coșuri de gunoi până la rețeaua de iluminat – toate se înscriu în eforturile de a valorifica „grădina” târgoviștenilor.

Gabriel Boriga, primar:

Parcul Chindia este unul dintre simbolurile orașului nostru, locul unde fiecare târgoviștean a venit cel puțin o dată, dacă nu în fiecare săptămână, un loc cu care ne mândrim. Am început să schimbăm ghivecele cu unele ecologice, care au un aspect modern. De asemenea, a fost schimbată toată instalația electrică din parc; nu mai există niciun cablu electric care să traverseze parcul. (…) Am schimbat coșurile de gunoi, deocamdată doar pe esplanada principală; urmează să le schimbăm în tot parcul.

Ciprian Prisăcaru, viceprimar:

Se fac toate eforturile pentru ca acest loc frecventat de târgovișteni și nu numai să fie așa cum ne dorim cu toții, să fie curat, în primul rând, să fie modernizat. După cum vedeți, Parcul Chindia nu a rămas deloc în urmă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. rasul asta de boriga nu stie decat sa faca poze cu dintii pe afara. sper sa scapam de el, ca nu face decat sa rada si sa se creada mare primar pe munca noastra din primarie

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.