Târgoviște: PIDU A transformă micro VI în șantier: garaje dărâmate, pavele și borduri scoase (FOTO)

boriga-piduA (3)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe teren, în zona din Micro VI unde se lucrează în cadrul proiectului european Plan Integrat de Dezvoltare Urbană – PIDU, Zona A. Pimarul Boriga, city-managerul Cioacă, viceprimarii Pătrașcu și Prisăcaru au dat cu retina la fața locului. La momentul ăsta, se scot pavele și borduri și, cel mai important, se dărâmă garaje. Laolaltă cu „întreprinzătorii” care se ocupă cu valorificarea tablelor ruginite, zona e un șantier.

Gabriel Boriga: De aproximativ o săptămână, au început lucrările celui mai mare proiect de reabilitare a cartierului Micro VI din ultimii 30 de ani. Este vorba de PIDU – Plan Integrat de Dezvoltare Urbană. Ne aflăm în zona în care s-a început cu decopertarea suprafeței care acoperă pământul: pavele, borduri, garaje. După aceasta, vor urma lucrările de refacere a sistemului de apă și sistemului de canalizare. Se va trece la asfaltarea în totalitate a tuturor locurilor de parcare, îmbunătățirea, atât a trotuarelor, cât și a aleilor pietonale care ajung la blocuri. Accesul persoanelor se va face mult mai ușor, mult mai modern, elegant și civilizat.

Eugen Pătrașcu: Lucrările sunt foarte complexe. Începutul se vede, prin demolarea garajelor. Sperăm ca și colaborarea între noi și constructor să fie în condițiile cele mai bune, ca totul să se desfășoare la timp, în folosul cetățeanului și pentru cetățean.

Ciprian Prisăcaru: Fac un apel la răbdare și înțelegere, pentru că, în final, aceste lucrări nu fac decât să sporească nivelul de trai în Târgoviște și valoarea zonelor pe care se lucrează. Trebuie să dăm mai mult dovadă de spirit civic.

Onoare muncii!

boriga-piduA (1)boriga-piduA (2)boriga-piduA (4)boriga-piduA (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.