Dâmbovița: Deputatul Corneliu Ștefan (PSD) a inaugurat cabinetele parlamentare din orașele Pucioasa și Fieni!

corneliu stefan (1)

Deputatul PSD Dâmbovița Corneliu Ștefan a marcat astăzi deschiderea oficială a cabinetelor parlamentare din orașele Pucioasa și Fieni. E un angajament pe care parlamentarul și l-a asumat în campania electorală, desfăurată cu preponderență în zona de nord a județului.

„Voi avea un program foarte strict de audiențe, (…) întâlniri cu cetățenii și, nu în ultimul rând, întâlniri periodice cu toți primarii celor 2 zone, Pucioasa și Fieni”, e promisiunea lui Corneliu Ștefan, întărită astăzi. De asemenea, ca noutate în activitatea parlamentară, deputatul și-a (re)lansat astăzi platforma online – www.corneliustefan.ro – prin intermediul căreia speră să țină legătura cu cei care nu pot ajunge direct la cabinetele parlamentare. Site-ul are mai multe ferestre de dialog, inclusiv una dedicată audiențelor online, în care dâmbovițenii și nu numai pot adresa întrebări pe diferite subiecte care privesc activitatea Legislativului.

Alături de Corneliu Ștefan au fost astăzi primarul orașului Pucioasa – Constantin Ana, primarul orașului Fieni – Iulian Tătulescu, membri și colegi de partid, prieteni ai deputatului din echipa care va lucra în cabinetele parlamentare.

Onoare muncii!

corneliu stefan (2) corneliu stefan (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.