Dâmbovița: Micul protest al marelui PNL. 250 de oameni și 30 de minute de „Jos Ponta” (galerie foto)

protest pnl (1)

S-a întâmplat astăzi, pe platoul din fața Prefecturii Dâmbovița, protestul organizat de PNL împotriva Guvernului Ponta. Multe descrieri care să susțină acțiunea nu sunt. Câteva repere:

 • Au participat aproximativ 250 de membri de partid, unii cu steaguri, alții cu pancarte, alții cu fluierături, alții cu nimic.
 • În fruntea mitingului s-au aflat Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiașu, Aurelian Popa și Iancu Caracota.
 • Deși erau depășiți numeric, bătrânii frumoși și liberi au fost mult mai vocali decât tinerii cu aceleași calități.
 • Absenți motivat: copreședinții Iulian Vladu și Ludovic Orban, care au participat la votul moțiunii de cenzură.
 • Apropo de moțiune, Iancu Caracota, un pozitiv din fire, i-a impulsionat pe-ai lui cu versurile: „Nu vă fie frică/Astăzi Ponta pică”. Între timp, n-a picat.
 • La un moment dat, probabil că să mai anime lucrurile, a coborât să discute cu protestatarii și prefectul Ioan Marinescu. S-au schimbat câteva zâmbete amicale între reprezentantul Guvernului și liderii agitatorilor.
 • Deși aveau autorizație să protesteze pentru 3 ore (11.00-14.00), liberalii și-au concetrat eficient energiile în 30 de minute (11.05-11.35).
 • Foarte mulți consilieri județeni au absentat de la miting. Au fost doar Gabriel Grozavu, Jean Popescu, Neli Ion, Claudiu Vasile și Adrian Mocanu. Mai solidari cei de la municipiu. Din 10 consilieri PNL Târgoviște, 9 au fost invizibili. L-am văzut doar pe Ciprian Prisăcaru, la începutul mitingului, prezența lui fiind cronometrată între 4-6 minute. Iancu Caracota a încercat să ne convingă de faptul că sunt și ceilalți, „undeva, în spate”. I-am căutat și nu erau. Poate-or fi plecat între timp. (Între care timp, că mitingul n-a durat nici cât să faci o insolație?!).
 • Concluzia veselă ne trimite la vorbele lui Iulian Vladu, de ieri: „Sper să participe câteva sute, 2, 3, 4 sute de membri de partid. (…) Dacă vor veni și alți cetățeni și se vor strânge poate 5-7 mii de participanți, e posibil”.

Onoare muncii!

protest pnl (2) protest pnl (3) protest pnl (4) protest pnl (5) protest pnl (6) protest pnl (7) protest pnl (8) protest pnl (9)

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

 1. eu stiam ca prefectul este pus de guvern, nu cred ca trebuia sa strige jos guvernul, mai ales astazi cand PrimUL ministrul domnul VICTOR PONTA era in Parlament si astepta votul la motiunea de cenzura.
  rusine domnul prefect!!

 2. AURELIA MARIN says:

  Mama ,ce mobilizare!Marele PNL s-a fasait pe el.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.