DÂMBOVIȚA: Prima Doamnă a PNL deschide pre-campania pentru europarlamentare

adina-valean-dambovita

S-a întâmplat astăzi momentul, un fel de start al pre-campaniei pentru europarlamentare în dreptul liberalilor dâmbovițeni. Parlamentar european în funcție, nr. 2 pe lista de candidați din 25 mai, soție de președinte PNL, Adina Vălean a venit la județ să vadă cum stau lucrurile în filiala condusă interimar de Mihail Volintiru. Au stat lângă ei Răducu Filipescu – președinte PNL și CJ Călărași, Gabriel Cioacă – purtător de cuvânt PNL Dâmbovița, Ion Pârgaru – deputat, Vasile Horga – deputat.

În cuvinte puține, declarația de intenție a doamnei sună așa:

Eu mă aflu astăzi aici, în primul rând pentru o întâlnire cu organizația, cu colegii mei din Dâmbovița. Suntem în pre-campanie electorală pentru Parlamentul European. Este o întâlnire, atât de bilanț, pentru mine, cât și de organizare. În această campanie, așa cum am discutat deja cu președintele organizației de aici, dorim ca mesajele noastre să fie duse cât mai mult în teren, către cetățeni.

Vrem să facem o campanie cât mai aproape de oameni, pentru a discuta în mod credibil cu ei și pentru a-i convinge, în primul rând, să fie interesați și să vină să voteze la alegerile pentru Parlamentul European. Nu-i o problemă numai pentru Românie, e o problemă europeană felul în care instituțiile, cei care sunt aleși să-i reprezinte pe cetățeni, reușesc sau nu să-i convingă să se prezinte la vot, desigur, cu excepția statelor membre ale Uniunii Europene în care votul este obligatoriu. Eu sper ca în județul dumneavoastră, cu ajutorul liberalilor, cetățenii să înțeleagă cât mai bine că de politica pe care o face Bruxelles-ul depinde foarte mult viața lor de zi cu zi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.