DÂMBOVIȚA: Toate cele 9 cămine culturale reabilitate prin CNI vor primi finanțare integrală în 2014!

camin cultural

Se întâmpla în ianuarie-februarie ca primarii din județul Dâmbovița să fie solicitați de conducerea județului pentru a depune proiecte pe zona de reabilitare/modernizare cămine culturale finanțate prin Compania Națională de Investiții. Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, anunța atunci că există resurse pe acest segment și stă rușine să nu profite oamenii de ele. Drept pentru care s-a trecut la mobilizare, s-au completat documentațiile și s-au centralizat 9 astfel de obiective: Cândești (Dragodănești și Cândești Vale), Bezdead, Brezoaele, Comișani, Malu cu Flori, Pietroșița, Tătărani, Valea mare.

După mai multe demersuri la „centru”, președintele CJD anunță astăzi finanțarea integrală a tuturor proiectelor depuse și demararea lucrărilor:

Am fost zilele acestea foarte mult plecat la București, ca să încercăm să rezolvăm probleme care interesează județul și să ne ținem de promisiunile pe care miniștrii le-au făcut cu ocazia vizitelor în județ. Vreau să vă anunț că primul cămin cultural care intră în procedură de licitație este cel de la Comișani, săptămâna viitoare. În maxim două luni de zile, toate căminele culturale care beneficiază de finanțare prin Compania Națională de Investiții vor parcurge procedura de achiziție publică. Sunt lucrări cu valoarea relativ mică și merge pe cerere de oferte. Anul acesta, lucrările vor fi finanțate integral. Eu cred că, undeva la data de 15 august, vom avea toate șantierele deschise pe cele nouă cămine culturale care primesc bani prin CNI.

Și tot veste bună, și tot prin CNI, este intrarea în procedură de achiziție publică a sălii de sport din municipiul Moreni, urmând ca, săptămâna viitoare, să se întâmple același lucru cu sala de sport din orașul Găești.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.