Deputatul Ionuț Săvoiu este noul președinte al PSD Titu! Candidatul la Primărie se decide într-o săptămână

psd titu 2

Ședința PSD Titu – 24.02.2016

S-a întâmplat miercuri, 24 februarie, la Titu, o ședință a biroului organizației PSD, care a avut drept principal scop așezarea lucrurilor la nivelul conducerii, după demisia din funcția de președinte a lui Ion Nicolae. Urmare a deciziei Biroului Permanent Județean, deputatul Ionuț Săvoiu este cel care va conduce organizația, cel puțin până la alegerile locale din vară.

Obiectivele imediate ale noului președinte sunt acelea de a consolida biroul orășenesc, cele 11 organizații, structurile de tineret, femei și pensionari.

Însă marea provocare pentru Ionuț Săvoiu va fi gestionarea competiției electorale de peste câteva luni. În condițiile în care primarul Traian Niculae a plecat la UNPR, PSD Titu va decide într-o săptămână pe mâna cui merge la Primărie. Se va efectua un sondaj de opinie, fiind testați 3 oameni: fostul viceprimar – Vlad Oprea (37 ani), actualul viceprimar – Voicu Neagu (61 ani) și un anume Marian Bucur (52 ani), șef serviciu la Elsid. Oprea are toate șansele să primească nominalizarea partidului, fiind foarte activ în spațiul public și exprimându-și foarte hotârât dorința de a intra în competiție și de a-l învinge pe actualul primar!

La ședința de astăzi, au participat, din partea conducerii județene a PSD, Alexandru Oprea (secretar executiv), Claudia Gilia (președinte Organizația de Femei), Liviu Vasilescu (președinte Organizația de Tineret) și Sache Neculăescu (Președinte Organizația de Pensionari).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.