Vlad Oprea, mesaj pentru oamenii din Titu: Veți avea în mine un primar care face administrație pe stradă, nu în birou!

13239255_1190106434355905_5792396397074257404_n

Vlad Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Titu, fost viceprimar al orașului, vorbește despre cum vede el administrația și diferențele care îl separă de actualul primar al orașului. Mesajul către locuitorii din Titu:

Dragi prieteni din oraşul Titu,

Nu mai e mult şi ne apropiem de momentul care poate însemna cea mai mare victorie a oraşului nostru din ultimii 26 de ani. Alegerile locale din 5 iunie, vor fi de data aceasta un reper cu rol de simbol pentru oraşul nostru, pentru că aici ne-am asumat cu toții să dăm o lecție de caracter. Ştiți cu toții la ce ma refer şi mi-ați confirmat acest lucru de fiecare dată când ne-am întâlnit pe stradă, în cartiere. Lecția de caracter va fi o alegere între principii şi interesele de moment, între tăria de a rămâne într-o echipă şi oportunismul fățiş, între cuvântul respectat şi traseismul notoriu .

Sunt mai optimist ca niciodată! Alegere din 5 iunie va fi un moment de transformare a oraşului şi ştiu ce spun.

Pentru prima dată în istoria urbei noastre, veți avea un primar care face administrație în teren, pe stradă, şi nu în birou, câteva ore pe săptămână! Veți avea în mine un primar care cunoaşte fiecare poartă, fiecare scară de bloc, fiecare colț al oraşului! Veți avea în mine un primar implicat 100%, care se trezeşte la 5 dimineața şi munceşte până noaptea târziu, un primar care nu locuieşte la Bucureşti. În sfârşit, veți avea în mine un primar care vă va răspunde personal la orice oră din zi şi din noapte şi vă va ajuta în mod direct !

Mă cunoaşteți mai bine decât aş reuşi eu să mă prezint şi ştiți că nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă! Simt că pot si că putem să arătăm o altă față a administrației, una în care oamenii intra in Primărie şi sunt direct ajutați, una in care primarul coboară din Primărie şi munceşte pe teren pentru rezolvarea problemelor! Nu poți să iei decizii adminstrative dacă nu ai învățat un pic de carte, dacă nu ai habar ce se întâmplă în oraşul pe care îl conduci!

Am încredere maximă în dumneavoastră. Sper ca şi dumneavoastră să aveți în mine! Vă mulțumesc mult!

Vlad Oprea
‪#‎MaiBinePentruTITU‬

Comandat de PSD Dâmbovița
Realizat de Dumitru Petruț Viorel PFA
Cod mandatar: 21160002

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.