Deranjat de un material de presă, președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, insistă pe un subiect pe care nu-l stăpânește!

cezar

Președintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, trimis de la București să revitalizeze organizația județeană, s-a arătat deranjat de faptul că am taxat necunoașterea unor subiecte pe care le abordează în conferințele de presă. Articolul invocat face referire la proiectul Complexului Sportiv din municipiul Târgoviște, pe care dl Preda l-a atribuit fostei administrații PDL de la Consiliul Județean, negând contribuția actualei conduceri PSD.

Președintele PNL Dâmbovița se consideră nedreptățit în relatare și spune că a avut dreptate în ce-a afirmat: Revin: cine a început proiectul și cine a lansat și aprobat în Consiliul Județean proiectul Complexului? Florin Popescu, în mai 2012. O să aveți hârtia când plecați, vă scoate hârtia acum. Dar am o rugăminte: să publicați eroarea pe care ați făcut-o! Nu vă reproșez că reproduceți toate jignirile pe care mi le adresează dl Țuțuianu; poate așa vă place. Dar când eu fac o afirmație, să știți că o fac corectă. (…) Dacă eu îți spun ceva aici, într-o conferință de presă, înseamnă că așa este.

Spre ghinonul dlui Preda, insistența pe subiect nu face decât să acentueze ignoranța cu care defilează în spațiul public. „Hârtia” invocată de șeful PNL este hotărârea CJD nr. 41/02.05.2012, prin care se aprobă (atenție!) începerea demersurilor pentru asocierea județului Dâmbovița cu municipiul Târgoviște în vederea realizării obiectivului „Stadion la standarde internaționale Târgoviște”.

Carevasăzică, liberalul invocă o hotărâre despre nimic, prin care nu s-a aprobat nimic, care nu a lăsat nimic în urmă și care nu are nimic în comun cu proiectul Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște de care ne legăm în polemică.

În schimb, atunci când întreabă: Ce merit are dl Țuțuianu și PSD-ul în această investiție, răspunsul îl găsește tot în articolul care l-a iritat atât de tare. După cum am arătat în documentarea materialului, toate demersurile oficiale privind investiția Complex Sportiv – Municipiul Târgoviște au demarat începând cu anul 2014: hotărârile CJD nr. 185/06.09.2014, 196/30.09.2016, 91/26.03.2015, 221/16.07.2015, 320/08.10.2015 și 180/03.06.2016, precum și depunerea, în data de 09.10.2015, la Compania Națională de Investiții, a documentației tehnico-economice (studiu de prefezabilitate).

Îl întrebăm și noi pe Cezar Preda: Despre ce proiect e vorba în hotărârea din 2012? L-a văzut cineva? Are cineva vreo hârtie, vreun studiu? Are cineva vreo adresă către Compania Națională de Investiții de dinainte de 2014? Când Cezar Preda spune că proiectul Complexului Sportiv a fost lansat și aprobat de Florin Popescu, are vreo dovadă pentru susținerea afirmației? Când spune că proiectul de la CNI este lăsat de administrația PDL, are vreun document în afara retoricii agresive din conferințele de presă? Deci, din nou: ce legătură există între proiectul Complexului Sportiv – Municipiul Târgoviște (depus acum la CNI) și … vorbele fostei administrații PDL despre un stadion?

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.