Eforturi răsplătite: Clubul Flacăra – redat municipiului Moreni. Declarații Ioan Marinescu și Constantin Dinu

club flacara moreni 2

S-a întâmplat ieri, la sediul OMV Petrom București. La aceeași masă, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița – Ioan Marinescu, primarul municipiului Moreni – Constantin Dinu și Manager Asset Muntenia Central (Petrom) – Emil Eugen Iosif au semnat documentele necesare preluării cu titlu gratuit de către municipalitate a mai multor imobile, printre care și Clubul Flacăra. E un demers la care au contribuit autoritățile locale și județene în vederea revalorificării unui simbol al Moreniului. Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, declara acum ceva vreme: Vom lua în proprietatea Consiliului Local Moreni Clubul Flacăra, care astăzi este la Petrom, şi vom face acolo, în 2-3 ani, una dintre cele mai moderne case de cultură din judeţul Dâmboviţa.

club flacara moreni 1

Declarații după momentul de astăzi

Ioan Marinescu:

E vorba de un demers pe care l-am asumat, personal, cu toată energia. În ce mă privește, un sertar al memoriei a fost și este foarte sensibil față de tot ceea ce înseamnă Moreni, petrol, oamenii de acolo. Astăzi, istoricul Club Flacăra 2 a făcut un pas decisiv pentru intrarea în proprietatea morenarilor, a petroliștilor, a celor de care aparține. Mai departe, ambițiile noastre și ale municipalității trebuie să se concretizeze într-un proiect de revitalizare a vieții culturale locale. A fost și este un proiect de suflet al meu și am mare încredere că lucrurile vor avea un parcurs pozitiv.

Constantin Dinu:

Doresc să mulțumesc conducerii OMV Petrom și tuturor celor care au fost alături de mine pentru rezolvarea pozitivă a solicitărilor administrației publice municipale. Consider că astăzi s-a făcut un act de dreptate, iar Clubul Flacăra va rămâne pentru totdeauna morenarilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.