Europarlamentarul Norica Nicolai, despre situația PNL Dâmbovița: E JALNIC ce se întâmplă!

norica-nicolai

Se întâmplă ca vorbele critice din partea liderilor Partidului Național Liberal să se adune cu privire la problemele existente în filiala Dâmbovița, condusă de interimarul Mihail Volintiru. S-a exprimat Ludovic Orban, ales vicepreședinte PNL cu cel mai mare număr de voturi. Critica lui e dublată de vocea europarlamentarului Norica Nicolai, cea care a declarat pentru Columna TV că PNL Dâmbovița s-a transfomat într-un fel de SRL:

Dâmbovița este, alături de alte județe, expresia unui mod de conducere clientelară în Partidul Național Liberal. Atunci când ai un statut și el îți impune niște reguli și tu, conducerea Partidului Național Liberal, treci peste aceste reguli din interese meschine, pentru că eu n-am fost colegă de serviciu cu domnul Volintiru sau cu alții, și nu respecți regulile în partid, ai ce se întâmplă la Dâmbovița: un gen de SRL în care principal acționar este un om. Partidele politice nu sunt SRL-uri, deși, adesea, sunt tratate de către liderii lor ca fiind niște societăți pe acțiuni.

Este jalnic ce se întâmplă la Dâmbovița, dar sper ca acest partid să înțeleagă că depinde de el să rămână în istorie, depinde de el să mai fie partidul fundamental al modernizării României.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.