Iar au fost induși în eroare primarii PNL Dâmbovița și au ajuns în sediul PSD :)

watermarked-primari pnl

Mai știți declarațiile de zilele trecute ale președintelui interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, pe subiectul primarilor liberali care au fost la ședința Comitetului Executiv al PSD? Cum se străduia dumnealui să explice că, de fapt, primarii n-au trădat, ci au fost induși în eroare, păcăliți să ajungă la o ședință de partid…

Am zis atunci că declarația lui Grozavu, fie ascunde răspunsul adevărat al primarilor, fie arată cât preț pun ei pe inteligența șefului PNL. Imediat, am primit telefoane, mesaje în care mai mulți simpatici din PNL Dâmbovița ne-au asigurat că așa e, cu jurământ, că primarii n-au nicio treabă cu PSD și că i-a păcălit Țuțuianu să apară în poze.

Se vede că așa stau lucrurile după ședința de astăzi a Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, la care a participat și ministrul Afacerilor Interne și vicepreședinte PSD, Carmen Dan. Ce să vezi: printre scaunele roșii, aceiași primari PNL (în imagine sunt doar 3  – Dărmănești, Crângurile și Ulmi – dintre cei 5). Mare scamator tre’ să fie acest Țuțuianu dacă, și după ce a intervenit dl Grozavu pe subiect, tot i-a mai păcălit pe oameni să vină la partid. Că la partid, în sediul PSD Dâmbovița, s-a întâmplat Comitetul Executiv de astăzi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.