Încep să funcționeze departamentele PSD Dâmbovița. Corneliu Ștefan vorbește despre administrație și dezvoltare regională!

corneliu stefan

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a vorbit astăzi despre organizarea și ideile pe care vrea să le promoveze prin intermediul Departamentului de dezvoltare regională, administrație și descentralizare din cadrul PSD Dâmbovița. Săptămâna trecută au fost puse în mișcare aceste „laboratoare” ale partidului și, la nivelul organizației județene, Ștefan este președintele departamentului amintit.

Secondat de vicepreședintele Adrian Dumitru (vicepreședinte CJD) și de secretarul Dorinel Soare (primar Niculești), Corneliu Ștefan spune că a mobilizat în jurul său un grup de inițiativă din care fac parte, prinatre alții, Cristian Stan (primar Târgoviște), Constantin Dinu (primar Moreni) și Constantin Stroe (primar Șotânga).

Corneliu Ștefan: Împreună cu colegii pe care i-am nominalizat, vom stabili un plan de acțiuni pentru o strategie de dezvoltare a fiecărei localități și, nu în ultimul rând, a județului pentru perioada 2016 – 2020. Vom identifica toate proiectele din mediul rural și urban care vor fi finanțate din surse bugetare europene și vom stabili împreună dezvoltarea localităților. Cel mai important, din punctul nostru de vedere, este municipiul Târgoviște, pe care îl vom trata ca un pol de dezvoltare urbană, municipiul Moreni și celelalte orașe. Apoi, împeună cu Grupurile de Acțiune Locală de pe raza județului Dâmbovița, vom stabili proiectele eligibile pentru fiecare localitate din mediul rural și, împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, strategia la nivel de județ.

Departamentul condus de Ștefan va avea o întâlnire de lucru în cursul acestei săptămâni. El este deschis nu doar membrilor de partid, ci și persoanelor fără „carnet”, cu condiția ca acestea să aducă un plus de cunoștințe pe zona de administrație, accesare de fonduri europene, etc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.