Ionuț Săvoiu, primele declarații ca președinte interimar al PSD Titu!

ionut savoiu

Așa cum anunțam ieri, Ionuț Săvoiu a preluat, începând din 24 februarie, conducerea interimară a Organizației PSD Titu. Astăzi a făcut primele declarații cu privire la intențiile de reorganizare și consolidare a filialei:

Vreau să spun că am discutat cu membrii Organizației Titu. Atmosfera este bună, există dorință, voință și capacitate de mobilizare pentru campania care urmează. Organizația PSD Titu este una deschisă, avem foarte multe adeziuni noi, foarte mulți vor să se alăture Organizației și vom veni cu lucruri noi din activitatea organizației în perioada următoare.

Indiferent de situație, suntem hotărâți și vrem să câștigăm Primăria Titu, să câștigăm majoritatea în Consiliul Local, în așa fel încât să putem continua programele și proiectele Partidului Social Democrat!

Mă bucur de sprijinul Biroului Permanent Județean, de sprijinul colegilor parlamentari, de sprijinul tuturor celor care cred în oferta electorală a PSD, care cred în valorile noastre și sunt alături de noi în campania care urmează la Titu.

Săvoiu a mai amintit de sondajul de opinie care, în mai puțin de o săptămână, va spune cine este candidatul PSD pentru postul de primar dintre: Vlad Oprea, Voicu Neagu și Marian Bucur. Deputatul asigură că, indiferent de numele ales, organizația îl va susține cu toată forța în campanie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.