Leonardo Badea, senator PSD Dâmbovița: Credem că românii vor vota să trimitem acest guvern în istoria nefericită a României!

watermarked-conferinta extraordinara psd (13)

Senatorul PSD Dâmbovița, Leonardo Badea, critică abordările Guvernului Cioloș față de recentele demersuri legislative, cea mai importantă mișcare fiind amendamentele audse de PSD la Ordonanța 20/2016, în sensul creșterii salariilor din sănătate, învățământ și alte categorii. Badea s-a referit la recentele declarații ale ministurlui Muncii, Dragoș Pîslaru, precum și la acuzația că amendarea Ordonanței se face în campanie electorală:

Dl ministru Pâslaru și-a permis să-i facă în toate felurile pe profesori și pe medici, de la pomanagii până la trântori ai sistemului. Este o abordare total inadecvată, o abordare care arată cât de puțin se înțelege din ceea ce înseamnă o societate construită în mod corect.

Am fost acuzați de populism și de faptul ca facem acest lucru în preajma alegerilor. Nu aici este problema. Ordonanța a fost dată de Guvern, a fost dată într-o formă defectuoasă, a fost dată în luna iunie, acum a ajuns în Parlament și, dacă atunci făceam această discuție, discuția de azi nu mai exista. Dar, această atitudine a Guvernului ZERO, că avem ZERO pe linie, ca realizări, ne arată că nu este dispus să aibă o dezbatere publică pe proiectele asumate, iar atunci când această dezbatere se face în mod constituțional, în Parlament, nu dorește să accepte puncte de vedere care coincid cu ceea ce trebuie să facem pentru România. Credem că în decembrie românii vor vota în așa fel încât să trimitem acest guvern în istoria nefericită a României.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.