Oana Vlăducă (deputat PSD), reacție dură după scandalul DNA! (declarații)

oana vladuca6

Deputatul PSD Dâmbovița, Oana Vlăducă, a criticat astăzi în termeni duri scandalul creat în jurul și în interiorul DNA odată cu dezvăluirile publicate în presa centrală. Înregistrările care arată cum fabricau probe procurorii unității „de elită” – DNA Ploiești creează o situație de netolerat la nivelul statului, situație care impune acțiuni de urgență.

Câteva dintre mesajele deputatului PSD:

Cel mai grav efect mi se pare afectarea gravă a credibilității DNA, pentru că dacă instituția nu mai e credibilă, atunci acțiunile de combatere a corupției vor fi puse sub semnul întrebării. Iar acest lucru e mult mai grav decât funcția unei persoane sau a alteia.

Este intolerabil ca într-o instituție a statului român, de forța și importanța DNA, să se inventeze și falsifice probe și înscrisuri, să se recurgă la șantaj, ori la eliminarea/discreditarea unor persoane în scop politic.

Reacția DNA nu este credibilă. Probele publicate în media centrală sunt mult prea evidente pentru a fi respinse, oricât de mult s-ar întrebuința „utilii de serviciu”. Aici nu mai merge cu „pixelul albastru”. Nu e vorba doar de înregistrări, ci și de probe falsificate, care pot fi găsite în dosarele DNA.

Este vital ca anchete urgente să stabilească responsabilități, legea să fie aplicată și DNA să-și recapete statutul și imaginea de instituție care combate LEGAL, repet – LEGAL, corupția și corupții. Dacă aceste anchete nu se declanșează, atunci cei responsabili devin ei înșiși complici.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. nu aveți dovezi concrete dar perorați, toți pesediștii, și știu de ce, „pentru că puteți”, Daea!
    pe cînd eu am dovezi să-ți explic proverbul „spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”: cînd n-ai avut un conducător mai bun decît un infractor condamnat definitiv cu suspendare și bravezi cu el, te desființezi.
    cînd eminența cenușie a guvernului ce-l susțineți (Doamne, n-am crezut că voi mai apuca un guvern mai habarnist ca cel al lui Dăscălescu!) este un pușcăriabil de 8 ani cu executare în primă instanță, discreditați România. pricepeți! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.