PDL, lansare electorală la Târgoviște. FOTO + DECLARAȚII Vasile Blaga

lansare-pdl-targoviste (2)

S-a întâmplat în seara asta, la Clubul Studenților din municipiu. La braț cu Vasile Blaga, au stat în fața sălii pline de eșarfe portocalii Theodor Stolojan (nr. 1 pe lista de candidați la Parlamentul European), Marian Jean Marinescu (nr. 4 pe listă), Iulian Vladu – președinte PDL Dâmbovița, Iancu Caracota – președinte PDL Târgoviște, Claudiu Dumitrescu – purtător de cuvânt PDL Dâmbovița și locul 33 pe lista de eurocandidați (supleant), Ciprian Prisăcaru – viceprimar Târgoviște.

Vasile Blaga:

Când spunem „Europa în fiecare casă, nu lansăm un simplu slogan. Europa în fiecare casă înseamnă ca fiecare familie de români să se bucure de avantajele faptului că suntem membri în Uniunea Europeană. Și nu se bucură astăzi toți. Trebuie ca fiecare tânăr să se bucure, inclusiv financiar, că este membru în Uniunea Europeană. Și nu se bucură. Europa în fiecare casă înseamnă să fie respectat românul de către Guvernul Ponta așa cum este respectat neamțul de Guvernul Merkel. Și nu este respectat. Europa în fiecare casă înseamnă să fim și demni, și vor trebui să lupte în continuare colegii noștri în Parlamentul European. Adică să fim respectați în fiecare țară europeană cum și noi respectăm în România pe fiecare francez sau german care vine aici.

Blaga a închis la Târgoviște vizita de două zile din județul Dâmbovița. A avut ieri întâlniri cu activul PDL la Găești și Titu, iar azi a avut lansări electorale la Pucioasa, Moreni și Târgoviște.

Onoare muncii!

.

Citește și: Vasile Blaga, atac dur la PMP-ul lui Băsescu!

lansare-pdl-targoviste (1) lansare-pdl-targoviste (3) lansare-pdl-targoviste (4) lansare-pdl-targoviste (5) lansare-pdl-targoviste (6) lansare-pdl-targoviste (7) lansare-pdl-targoviste (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.