Modificări în conducerea PDL Dâmbovița după fuziunea cu Forța Civică: 6 oameni noi

pdl

Sâmbătă se întâmplă la București nu mai puțin de 3 convenții naționale ale PDL. Prima dintre acestea va vota fuziunea prin absorbție cu Forța Civică, decisă deja în Colegiul Director de la începutul acestei săptămâni. A doua convenție, din care va face parte și Forța Civică, va vota fuziunea prin comasare cu PNL. A treia va vota, împreună cu PNL, statutul și programul politic al noului partid de centru-dreapta.

Potrivit președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, Organizația Județeană va participa cu o delegație formată din 23 de membri delegați de BPJ și 9 membri de drept.

Revenind la fuziunea prin absorbție cu Forța Civică a lui MRU, mișcarea va produce modificări în structura de conducere a PDL Dâmbovița, care va deveni mai bogată cu 6 scaune: 5 posturi în Biroul Permanent Județean + 1 prim-vicepreședinte în persoana lui Florin Bolchis (foto, jos), șeful de acum al FC Dâmbovița. Bolchis se alătură celorlalți 2 prim-vicepreședinți democrat-liberali, Jean Popescu și Marin Antonescu. Au fost 3, inițial, dar, imediat după alegerile interne, senatorul Ovidiu Isăilă a părăsit partidul.

florin bolchis

Putem spune că, de săptămâna viitoare, Forța Civică, și la nivel de județ, va face fuziunea cu PDL și va rămâne doar Partidul Democrat Liberal”, închide același Iulian Vladu. Închidem și noi peste el, adăugând că, peste puțină vreme, și PDL va face fuziunea cu PNL și va rămâne doar Partidul Național Liberal.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.