Prefectul Ioan Marinescu, mustrare către șefii deconcentratelor pentru absența de la Mica Unire

ioan marinescu - prefect

Convocați la prima ședință a Colegiului Prefectural din 2015, directorilor instituțiilor deconcentrate din județul Dâmbovița li s-a bătut obrazul de către prefectul Ioan Marinescu pentru modul în care au tratat festivitățile închinate Micii Uniri, pe 24 ianuarie, în sensul că cei mai mulți dintre ei au găsit altceva de făcut decât să fie prezenți în Piața Tricolorului. Prefectul le-a atras atenția că astfel de momente trebuie respectate, iar respectul se arată, înainte de alte gesturi, prin prezența la eveniment.

Aș fi vrut să încep prin a vă mulțumi pentru participarea la festivitatea organizată pe 24 ianuarie. Nu pot să vă mulțumesc, însă, pentru că foarte puțini dintre dumneavoastră dați curs acestor invitații și vreau să vă atrag respectuos atenția. Vreau să simțim cu toții românește și să participăm la aceste acțiuni. Sper ca data viitoare, dacă mă mai prinde aici, să nu vă mai fac observație, dar am rugămintea să participați. Vreau să dăm o notă de respect față de aceste evenimente din viața țării.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a transmis celor prezenți că dorește să-i aibă în sală, la ședințele Colegiului Prefectural, pe șefii instituțiilor, și nu pe adjuncții acestora, exceptând situațiile care impun, motivat, absența directorilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.