Răspunsul prefectului Ioan Marinescu la cererea de demitere formulată de PNL Dâmbovița!

ioan marinescu 2

Prefectul județului Dâmbovița, Ioan Marinescu, a răspuns pentru Politica Broaștei la demersul PNL Dâmbovița de a cere premierului Dacian Cioloș demiterea din funcție:

Fiecare poate să ceară orice. Se aplică și domnilor Vladu și Orban. Câteva fracturi de la adevăr în expunerile celor de la PNL nu pot să nu constat.

Mai întâi, că nu mi se reproșează nimic în mod concret. Așa, sloganuri și înjurături generale poate produce oricine. Dar concret, nimic.

Apoi, faptul că aș aparține unui partid politic, când toată lumea cu puțină știință de carte cunoaște că, potrivit legii, prefecții nu au voie să fie înregimentați politic. Frustrările și deranjamentele celor care văd altfel lucrurile nu intră în atribuțiunile mele.

În fine, și aici mă opresc, ultima apreciere din partea Guvernului este calificativul „Foarte bine” al Ministerului de Interne pentru activitatea în funcție. Eu mi-am dorit și îmi doresc o administrație corectă, eficientă și, mai ales, implicată în rezolvarea problemelor oamenilor. Discuțiile și aranjamentele politice purtate prin sediile de partid nu mă interesează.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.