Președintele PSD Dâmbovița, declarații pe marginea rupturii PNL Titu!

caraveteanu - radoi

Marius Caravețeanu (stânga) și Teodor Rădoi (dreapta)

Subiectul îl găsiți aici. El descrie „performanța” reușită de conducerea PNL Dâmbovița de a fisura grav una dintre cele mai bune organizații ale sale pentru un motiv pe cât de ridicol, pe atât de provocator: (ne)acordarea titlului de cetățean de onoare lui seniorului Ion Nicolae, fost primar al orașului Titu și al municipiului Târgoviște, fost deputat și vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Șeful PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, a vrut să-și „arate mușchii” (nu se înțelege foarte bine față de cine) și a ieșit ce-a ieșit.

Pe marginea acestui caz a vorbit astăzi și președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, cel care a lansat către colegii săi de la Titu propunerea de inițiere a proiectului de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare lui Ion Nicolae.

În primul rând, eu sunt mânit că unii politicieni din PNL tratează lucruri care țin de bun simț din perspectivă politică. Mă așteptam ca cei din PNL să sprijine, așa cum, de regulă, se întâmplă în toate consiliile locale, acordarea titlului de cetățean de onoare domnului Ion Nicolae.

Această propunere a venit de la mine. Nu știu câți știți, astăzi, Ion Nicolae împlinește o vârstă memorabilă (75 de ani – n.r.) și am crezut că este normal ca noi, cei din Partidul Social Democrat, să aducem o minimă recunoaștere activității pe care a depus-o. Indiferent cum îl putem vedea pe dl Ion Nicolae, cu plusuri, cu minusuri, este evident că a avut o contribuție majoră la ceea ce este astăzi orașul Titu, municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Deci, eu mă așteptam să fie un vot în unanimitate și nu o abordare politică.

În al doilea rând, mă așteptam ca primarul Traian Niculae să susțină un asemenea proiect. Ar fi fost sub demnitate lui de om serios să nu susțină un om care l-a sprijinit major și în cariera politică, dar și în ceea ce a făcut ca om de afaceri.

În al treilea rând, faptul că unii dintre consilierii PNL au susținut acest proiect este de salutat. Sigur, vor plăti cu funcția.

Teodor Rădoi merita o lecție, pentru că el este un plimbăreț dintr-un partid în altul. (…) Dacă cineva a auzit vreodată de Rădoi, a auzit datorită lui Ion Nicolae. Și este inacceptabil că el s-a abținut de la vot. Ion Nicolae l-a pus președinte la PSD Titu, la tineret. Ion Nicolae a ținut foarte mult la el și spunea și în ultimul moment că e un om serios și că nu pleacă la PNL. Dar, iată că oamenii sunt cum sunt.

Ultimul comentariu: vom sprijini prin vot debarcarea lui Rădoi din funcția de viceprimar și analizăm apoi dacă este cazul să propunem sau nu un candidat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Pentru maretile realizari Ceausescu a fost impuscat si liberalii astia dinDambovita nu vor sa- i acorde tovarasului Ion Nicolae macar un titlul de cetatean de onoare a orasului Titu.Si cand te gandesti ca Nuti este cetatean de onoare a orasului Targoviste . Curat murdar coane Fanica!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.