Președintele PSD Dâmbovița: Nu suntem „ciocanul” USR-ului, să-și rezolve singuri problema!

Președinte PSD Dâmbovița și vicepreședinte la nivel național, Corneliu Ștefan le transmite celor din USR-PLUS să-și rezolve singuri problemele care țin de cvorum și majoritate pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva premierului Cîțu. Ștefan spune că PSD nu va fi folosit drept unealta USR-ului și susține că de dorit ar fi să plece întreg guvernul, nu doar Cîțu:

Drulă, Barna, Ghinea trebuie să plece împreună cu Cîțu. PSD va vota prima moțiune care va veni în Parlament. Dar nu cred că este de datoria PSD-ului, partid de opoziție în Parlament, să asigure cvroum în birourile permanente din Camera Deputaților și Senat, nici măcar în plenul Parlamentului. Suntem cel mai mare partid din România, reprezentăm cei mai mulți aleși locali, avem o responsabilitate foarte mare la nivelul administrațiilor locale, dar nu suntem nici mâna întinsă, nici „ciocanul” USR-ului. Le transmit să-și rezolve singuri problema, să-și asigure cvorumul.

Dacă moțiunea USR- PLUS nu va avea nicio finalitate, PSD va depune o moțiune și așteptăm și alți parlamentari să o voteze.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.