Președintele PSD Târgoviște critică dur candidatura Elenei Udrea: Nu credeam că ceva poate să depășească în tupeu și impostură intenția Monicăi Macovei!

cristian stan 1
Într-un comentariu postat pe pagina de facebook, liderul social-democraților târgovișteni, Cristian Stan, atacă în termeni foarte duri candidatura Elenei Udrea pentru funcția de președinte al României. „Urmașa lui Traian Băsescu” e arătată cu degetul pentru umilințele pe care le-a aplicat românilor în perioada 2009 – 2012, în echipă cu Emil Boc, Vasile Blaga şi echipa de atunci:
De unde credeam că dorința aproape ireală de eșec a „dreptei” s-a concretizat în nominalizarea lui Klaus Iohannis drept candidat la alegerile prezidențiale, iată că eforturile haitei lui Traian Băsescu ajung la desăvârșire. Elena Udrea candidează pentru Cotroceni!

Nici nu știu cum să abordez momentul. Cu seninătatea oferită de cea mai mare farsă politică a ultimilor ani sau cu dezgustul față de mizeria pe care acești indivizi o vând drept marfă de calitate. Nu credeam că ceva poate să depășească în tupeu și impostură intenția Monicăi Macovei de a-și depune candidatura, dar Elena Udrea ține să ne amintească mereu ce potențial uriaș de dispreț are la îndemână.Simbolul celor mai triste scene de viață politică și economică din România, alături de idolul Traian Băsescu, Elena Udrea calcă pe toate cadavrele posibile pentru a-și satisface mofturi și orgolii. N-o interesează pe cine sacrifică, n-o interesează cât de ridicolă e, n-o interesează că pretinde voturi de la aceeași români pe care i-a umilit cumplit alături de Boc, Blaga și restul haitei între 2009 – 2012. Servitorii îi vor spune că astea sunt atuuri de mare politician, fără „stomac”. Eu și, ca mine, alte milioane de români, credem că sunt doar metehnele unui personaj toxic, fără picătură de bun simț.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Pesedist sef peste familie says:

    Nene Crostian Stane, ” buna sa-ti fie inima. ca rachiul miercurea „! Da’ matale din ce scorbura a istoriei ai iesit, din ce pestera preistorica ai ajuns pe meleagurile noastre? Ai auzit vreodata de tac-tu mare Silviu Brucan, ala care a descalecat de pe tancurile sovietice impreuna cu Ana Pauker si Naumovici, bunicul matern al dr. Cretinetti? Ei, daca nu, iti pot spune cu vadita neplacere ca in Scanteia anilor ’50, omul ala scris cu o manie proletara exact ceea ce spui tu astazi, in 2014, cand Romania se afla la rascruce de drumuri : ori EST, ori VEST! Scria infierand burghezia si mosierii, intelectualii si clerul deja intemnitati la ani grei de puscarie…asta ca sa va faca voua drumul neted pentru a fura, a minti si a distruge fiinta nationala! Esti un demn urmas al lui si Dumnezeu mi-e martor si-l rog sa ma ierte ca iti doresc tot raul din lume…Va e teama, naparcilor comuniste de Elena Udrea si Traian Basescu, va e teama ca foarte curand veti fi maturati din sufletele romanilor, suflete deja terminate de nenorocirile pe care le-ati facut de 25 de ani…nici 1 milion de matanii nu vor fi suficiente pentru a fi iertati!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.